kurumali43
kurumali43 (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Linemaxs Baskı Sistemi Bilgi?

arkadaşlar konya fotografcılık adı altında satıcılar geldi aşağıdaki linkte verdiğim makinaları tanıttılar. ben tam tatminkar olmadım. bu baskı makinası hakkında bilgisi olan varmı.


LİNK.......

Tarih: 26 Kasım 2008, 13:53 - İp: 88.***.**1.16
damla43
damla43 (üye)
Kütahya / Stüdyo Fotoğrafçısı

iyi akşamlar ve bol kazançlar.arkadaşım bahsettiğin arkadaşlar bugün banada geldi.bende seninki gibi fazla tatminkar olmadım. ama maliyet fiyatları çok ama çok etkileyici.burada sanırım işmürekkepe kalıyo fakat belli bir sora eğerki yazıcının kafasını bozar ise hiç bir işe yaramaz geriye kalan malzemeler.bu konuyu satıcıya anlattığımda yazıcının kafasının değiştirildiği ve tamamen bu konuya göre tasrlandığını anlattılar.eğerki bu cihazı kullanan var ve referans verir ise gerçekten herkez faydalanabilir.adamların anlattıkları herşey olumlu ya diğer yanları ?

 

Tarih: 26 Kasım 2008, 17:19 - İp: 88.***.**8.219
girenizli
girenizli (üye)
Denizli / Stüdyo Fotoğrafçısı

aynı kişiler banada geldi ben de hiç tatminkar gelmedi.üstelik gelen arkadaşlar hiçde pazarlamcı edası yoktu

 

Tarih: 5 Aralık 2008, 10:52 - İp: 88.***.**3.194
canerorhan
canerorhan (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

Arkadaşlar mrb lar ben afyonda fotoğrafçıyım.Bu firmanın diğer bir ürünü olan starlez adlı cihazı aldım.Cihaz gerçekten çok uygun fiyat olarak maliyet olarak kart kartuş vs.Ama arkadaşlar ben açıkça söylim kendim bile korkuyorum ne olcak diye.Arkadaşalar İNANILMAZ BİR MALZEME SIKINTISI YAŞADIM.Arıyorum telefona çıkmıolar malum kartuş olmayıca da hiç bi işe yaramıyor bu makına satanlara ulaşılamıyor.Parasını peşin vermeme rağmen 1 gün sonra elime geçicek olan malzeme 42 gün sonra geldi ve telefon etmekten artık gına geldi.Ve en son olarak bir ihtarname gönderdim malzeme ozaman hanca geldi.Elimdeki malzeme bitince napıcam nasıl malzeme göndercekler bilmiyorum.Allahtan bu sırada elimdeshinko makına vardı onunla idare ettim.Dediğim gibi makına fiyat olarak baskı olarak kalıte olarak çok güsel ama SATAN KİŞİLERDEN MALZEME GAARANTİSİ ALINAyrıca arkadaşalr fatura kesilirken bios bilg adına fatura kesiyolar haberiniz olsun muhakka makınanın ismin yazdırın almayı düşünürseniz.AMA yinede DİKKATT diyorum..

 

Tarih: 13 Aralık 2008, 13:41 - İp: 78.***.**8.198
canerorhan
canerorhan (üye)
Afyonkarahisar / Stüdyo Fotoğrafçısı

pardon starlex... makınanın ismi.

 

Tarih: 13 Aralık 2008, 13:42 - İp: 78.***.**8.198
konyafoto
konyafoto (üye)
Konya / Stüdyo Fotoğrafçısı

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

 

Tarih: 6 Ocak 2009, 15:16 - İp: 78.***.**1.241
mhmttsksn
mhmttsksn (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

yorumsuz ! :D

 

Tarih: 6 Ocak 2009, 15:56 - İp: 88.***.**2.230
mavilimmavilim
mavilimmavilim (üye)
Antalya / Stüdyo Fotoğrafçısı

ben linemaxs baskı makinası aldım çok memnun oldum gerçekten baskı maliyeti çok ucuz ve ayrıca arkadaşlar teknik servis olsun magzeme olsun herzaman bulunuyor telefon açtıgımda 2 gün içerisinde magzemem geliyor arkadaşlar tavsiye ederim çok memnunum 4 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok ....

 

Tarih: 7 Ocak 2009, 12:02 - İp: 88.***.**0.95
serkan-196
serkan-196 (üye)
İstanbul / Firma

Linemaks denen makine injekt baskı yapan bir makinedir.Termal baskı makineleriyle alakası yoktur.Bence termalden vazgeçmeyin derim.

 

Tarih: 7 Ocak 2009, 12:10 - İp: 78.***.**7.21
pandapanda
pandapanda (üye)
Kırklareli / Stüdyo Fotoğrafçısı

selam arkadaşlar bende iki ay oldu linemaxs baskı makinası aldım satan arkadaşlardan alırken biraz terettüt ettim acaba magzeme bulunurmu diye ama yanılmışım gerçekten nezaman magzeme lazım olsa aradıgım zaman gönderiyorlar baskı maliyetim gerçekten düştü mutluyum iyi çalışmalar.
10x15 den 20x30 a kadar çok güzel fotograf baskıları yapabiliyorum artık maliyet çok ucuz.anında baskı yapma imkanım var artık müşterilerimi bekletmiyorum çok mutluyum.

 

Tarih: 7 Ocak 2009, 12:42 - İp: 88.***.**0.95
f.berkant
f.berkant (üye)
Almanya / Meraklı

termal kalitaesinde oluyormu arkadaslar??

 

Tarih: 8 Ocak 2009, 21:28 - İp: 88.***.**0.54