zeze-0
zeze-0 (üye)
İzmir / Amatör

Zenit Ttl Mi Yoksa Zenit 12xp Mi?

Çok kararsızıım. Lütfen bi yardımcı olun.

Tarih: 20 Eylül 2011, 16:39 - İp: 212.***.**6.206
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

İçine pil koyup test edersiniz. Hatta bazı esnaf bir makara film çektikten sonra (yaklaşık bir hafta sonra) sonuca göre iade alma garantisi de verir. En iyisi bilen biriyle gitmektir.

Hiç sahibinden.com'dan alışveriş yapmadım, yapsam da mutlaka oturduğum şehirdeki birinden yapardım. İlla uzaktan alışveriş yapacaksam hiç değilse satış sayısı 100-150'nin üzerinde ve büyük şehirlerde ikamet eden kullanıcıları tercih ederdim. ( büyükşehirde benim veya o şehirde oturan bir yakınımın doğrudan temas kurma ihtimaline karşılık üçkağıtçılar adres olarak taşrayı göstermeyi tercih eder. ) Sadece ihtimalden bahsediyorum, bu o ilanın sahibi gerçekten orada oturan dürüst bir vatandaş olamayacağını göstermez veya mutlaka dürüst satıcılar olduğu anlamına hiç gelmez.

Flaş lazım birşeydir, özellikle de loş ortamlarda ve garip bir şekilde bol güneşli açık havalarda lazımdır. ( bkz. Fill Flash )

 

Tarih: 27 Eylül 2011, 12:02 - İp: 78.***.**8.242
zeze-0
zeze-0 (üye)
İzmir / Amatör

Makinayı satan kişiyle konuştum. Karaelmas üniversitesi kimya bölümünde çalışıyormuş. Uzmanmış. Cep numarasını, banka hesap numarasını, adını soyadını falan verdi. Araştırdım ismini, bu karaelmas üniversitesi öğrencileri bi film hazırlamışlar, açıklamasında "Filmin yapılmasında bizlerden yardımını esirgemeyen Sn. Uzm. Zekeriya Doğan'a ve ayrıca gösterimize katılan ve bize destek veren tüm hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarmıza da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz. " yazıyo. Ben izmirdeyim, o zonguldakta ama bana güvenilir geldi.

Önerebilceğiniz bi flaş var mı bu ürün için?

 

Tarih: 27 Eylül 2011, 14:46 - İp: 212.***.**6.206