mustiya
mustiya (üye)
Ankara / Amatör

Sony H5 Almayı Düşünüyorum

arkadaşlar hepinize kolay gelsin ben bişey danışmak istiorum. elimde olan parayla sony h5 alabiliorum. makinayı yakından inceledim çok hoşuma gitti... ama bu parayla daha güzel ve kullanışlı bişey alabilirmiyim bilmiorum merak ettim. görüş ve önerilerinizi bekliyorum. siteye bir deklanşör daha eklendi saygılarımla..

Tarih: 29 Kasım 2006, 14:06 - İp: 88.***.**8.118
ousahin
ousahin (üye)
Yurtdışı / Amatör

Selamlar. Ben de 4 ay kadar önce aldım bu makineden. Ben memnunum. Güzel sonuçlar veriyor. Elindeki para H5'e yetiyosa alabileceğin en iyi makinelerden biri bu. Ama eğer ekran büyüklüğünü fazla önemsemiyosan sana mutlaka H2'yi seçmeni tavsiye ederim. Ekran büyüklüğü benim için önemli olduğu için ben H5 aldım ama H5'in 7.2 mp çözünürlüğü aslında görüntü kalitesini bozuyor biraz. Testlere bakarsan H2'nin daha iyi sonuçlar verdiğini görebilirsin. H2'nin fiyatı daha uygun hem de.

Ama öte yandan da H2'nin ekranı hem çok daha küçük hem de daha kalitesiz. Ben yine alıyo olsam yine H5 alırdım ama karar senin. Fotoğraf kalitesinde de aslında öyle çok büyük fark yok.

Bir de Canon S3'e bakabilirsin. Ama H5'le bazı farkları var. İkisinin de özelliklerine bakıp hangisi ihtiyacına daha uygunsa onu tercih edersin.

Kolay gelsin..

 

Tarih: 30 Kasım 2006, 14:55 - İp: 212.***.**5.226
  • 1