huermen
huermen (üye)
İstanbul / Amatör

Nikon Pronea 600 Ve 2 Obj. Hediye

Merhabalar, Dijital makinelere merak sardık ya.. Kaptırmış giderken birde baktım ki dolapta APS formatındaki Nikon Pronea'm 600i 2 Zoomobjektifim ile kuzu kuzu yatıyorlar. Pronea'yı uzun zamandan beri kullanmadım ve artık kullanmayacağım da herhalde. Bu nedenle, makine ve 2 ad zoomu ile birlikte, fotograf çekmeye meraklı birine hediye etmeye karar verdim.
Yeni başlayan bir genc olur, ne bileyim herkes olabilir, yeterki kullansin ve kendini geliştirsin.
Nikon makine ve objektifler çalışır durumda, bozuk falan değildir.

Selamlar Murat Hürmen

Tarih: 25 Mayıs 2006, 13:46 - İp: 85.***.**7.105
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

selamlar,

öncelikle sizi tebrik ederim.. burada öyle birisi var.. ama aps formatında film bulmak biraz zorlaştı.. umarım uğraşabilir.. bendede bir nikon makine var.. olmazsa senin objektifleri bendeki makine ile kullanabilir belki.. 17 yaşında ve oldukça meraklı.. ya da konfad a gelipte makinesi olmayan meraklılar olabilir.. aracı olmak isterim..

sağlıcakla..

 

Tarih: 25 Mayıs 2006, 15:51 - İp: 81.***.**7.45
applemac
applemac (üye)
Konya / Amatör

Sevgili Murat Bey bu mesaja karşılık yazdığım talebi birkaç gün içinde makine ve objektifleri göndermek sureti ile cevaplamıştır. Kendisine sizlerin nazarında çok teşekkür ediyorum ve böyle duyarlı insanların bu siteye her daim lazım olduklarını bir kez daha yinelemek istiyorum.

Kendisine de yazdığım gibi umarım fotoğraf adına, sanat adına, genç arkadaşları bu tür güzel uğraşlarla buluşturmak adına faydalı oluruz.

SAYGILAR..

 

Tarih: 29 Mayıs 2006, 15:26 - İp: 85.***.**7.152
  • 1