ali.kemal
ali.kemal (üye)
İzmir / Amatör

Kodak Easysharedx6490

fotoğraf konusunda yeniyim güzel bir makine alıp bu işi öğrenmek istiyorum ve bir arkadaşımda kodak ver 2. el alacağım.makıne temız ama fiyatı nedir kullanımı nasıldır bir bilen varsa anlatırsa sevinirim.ünivarsite öğrencisiyim ve okulun klubune gidip bu konuda bilgi almayı düşünüyorum.fotoğrafçılık hep ilgimi çekmişti aam ancak makıne alıcak para buldum..herneyse herkese selam..

Tarih: 12 Şubat 2006, 00:26 - İp: yok
droral
droral (üye)
Ankara / Amatör

Merhaba ali.kemal foruma hoşgeldin. Öncelikle söyleyeyim, sorunu yanlış başlıkta sormuşsun . Bu bölüm, dijital olmayan analog makinelere ait. Tesadüf eseri gördüğüm için cevaplayabiliyorum. İlerde dijitallerle ilgili yazışmak istiyorsan, "Analog Fot. Mak." başlığının altındaki başlıkları denemeni tavsiye ederim .
DX6490, yaklaşık 2 yıldır çok severek kullandığım bir makine . Kullanımı çok kolay ve keyifli. Oldukça ergonomik. Yanlış bilmiyorsam, türkçe kullanma klavuzunu Kodak.com.tr'den indirebilirsin. Başlangıç için bence gayet iyi. Bir çok manuel kullanıma izin veriyor. Makinede beni en rahatsız eden şey çektiği resmi biraz fazla sıkıştırması.
Eğer bütçen kısıtlıysa, fotoğraf olayına yeni giriş yapacaksan ve makine temizse, almayı düşün derim.
Bu arada kaça alacaksın, onu da belirtmende fayda var.Elindeki paraya göre de, diğer alternatifleri düşünebiliririz...

 

Tarih: 12 Şubat 2006, 01:03 - İp: 85.***.**8.171
  • 1