cetour
cetour (üye)
İstanbul / Amatör

Canon Eos 5

merhabalar,

Ben gectigimiz gunlerde bir Canon EOS 5 govde ve de ayrica bir 28-135 2. el bir objektif aldim. fakat makinanin kullanma kilavuzuna ihtiyacim var. Erkayalar veya canon dan (web sitelerinden) bulamadim. yardimci olursaniz sevinirim.
simdiden tesekkurler.

Tarih: 27 Ocak 2005, 20:21 - İp: yok
fuseki
fuseki (üye)
Afyonkarahisar / Amatör

Eos 5 kullandım, bu makinayı anlaman için kullanma klavuzuna gerçekten ihtiyaç yok. ama illede istiyorsan eos 1v eos 1 bu gibi makinaların kullanma klavuzlarıda sana yardımcı olur. birebir aynı klavuz değil ama yinede senin sorunlarını çözer diye düşünüyorum. sorun olabilecek konuları maddele ben sana geniş açıklamalarını yollarım. eos 5 için klavuz bulursam haberleşiriz. ' bol ışıklı günler'

 

Tarih: 28 Ocak 2005, 15:03 - İp: yok
alevalev
alevalev (üye)
İzmir / Amatör

eğer slr makineler hakkında genel bir bilgin varsa bu makineyide çözebiliersin.yoksa birraz zorlanıcağın muhakkak.ama çok zor değil .keşke bendeede eos 5 olsa her şeye razıyım.ha bu arada makine+objektifi kaça aldın?cevaplarsan sevinirim.bol ışıklı günler.

 

Tarih: 18 Şubat 2005, 17:28 - İp: yok
burfak
burfak (üye)
İstanbul / Amatör

Konu eski ve yarım kalmış fakat ben de şu an aynı derde sahibi. Eos 5 aldım ve kullanım kılavuz'una ihtiyacım var.
Temel bilgilerime güveniyorum fakat makinanın özel seçenekleri var. Custom Functions diye geçiyor. 16 tane sanırım. bunları açık kapatabiliyorsunuz falan ben bunların hangisinin ne olduğunu bilmek istiyorum. Bunların bir listesine ihtiyacım var anlayacağınız. hatta bilenler varsa ne ne bildikleri kadarını da yazabilirler. veya yukarıya yazanlardan kılavuz bulan varsa bana ulaşabilir mi bir şekilde?

çok teşekkür ederim şimdiden.

burak

 

Tarih: 18 Aralık 2005, 18:47 - İp: 212.***.**6.141
burfak
burfak (üye)
İstanbul / Amatör

Internetteki derin araştırmalarıma devam ettim ve en sonunda geniş anlatımlı bir sayfa buldum. tam olarak kullanma kılavuzu olmasa da (aslında bir çok siteden ücretli olarak indirebiliyorsunuz veya normal kitap alır gibi sipariş edebiliyorsunuz) sanırım temel bilgileri olup da sadece bu makinaya özel şeyleri bilmeyenler için (mesela custom functions) yeterli olacaktır gibi geliyor. ben aradığımı buldum diyebilirim.

http://www.mir.com.my/rb/photography/hardwares/classics/eos/eoscamera/EOS5A2EQD/index.htm

bu arada bir arkadaş ne kadar aldınız diye sormuş. ben yaklaşık bir ay kadar önce bir amerikan sitesinden 150 dolar a aldım. çok çok iyi durumda gözüküyor. umarım uzun vadede de problem çıkartmaz.

burak

 

Tarih: 18 Aralık 2005, 20:47 - İp: 212.***.**6.108
salihbaba
salihbaba (üye)
Erzurum / Amatör

Arkadaşım kusura bakma sana soruna cevap veremeyeceğim. Ancak ben de Canon Eos1n ve Canon Eos5 arasında kararsızım. Sen belki aralarındaki farkı biliyorsundur. Makinanın hayırlı olmasını dilerim. Bana da yardımcı olursan sevinirim. ihtiyacın olan bilgileri araştıracağım. Bulursam sana yollarım. Bol fotoğraflı günler dilerim...

 

Tarih: 22 Aralık 2005, 09:44 - İp: 212.***.**8.151
  • 1