ynsmrt
ynsmrt (üye)
İstanbul / Amatör

Analog Makine Önerisi.. (minolta.. )

Selam arkadaşlar ben bir fotoğraf makinesi almayı düşünüorum ve digital almaktan vazgeçtim.. Çoğu dijital makineler 1000 liradan fazla.. Analog almayı düşünüyorum.. Minolta Dynax 500si nasıl bir makinadır? Çekimlerim genel olucak.. Portre, manzara... vb gibi.. alacaım makinayı 5-6 ay kullanmak istiyorum.. Digital makine alana kadar.. bana yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler..

Tarih: 26 Ağustos 2009, 23:37 - İp: 88.***.**7.17
glorfindel
glorfindel (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba,

Minolta hakkında çok bir bilgim yok, olan arkadaşlar yanıt vereceklerdir. Başka bir makine de önermeyeceğim aslında. Sadece şunu söylemek istedim. Madem 5-6 ay sonra DSLR almayı düşünüyorsunuz, bence önce DSLR'yi netleştirin. Hangi marka, hangi modelin ihtiyacınızı karşıladığından emin olduktan sonra bence aynı marka analog makineyi düşünün. Böylelikle anolog makine ile kullandığınız lens(ler)i çok büyük olasılıkla yeni alacağınız DSLR ile de kullanabilirsiniz.

Çok emin değilim ama Minolta lensleri Sony DSLR'ler ile kullanılabiliyor diye duymuştum sanki. Sony kullanan arkadaşlar daha doğru bilgi vereceklerdir.

 

Tarih: 27 Ağustos 2009, 08:37 - İp: 193.***.**7.122
  • 1