buenasivassc
buenasivassc (üye)
İstanbul / Amatör

Lowepro Fastpack 250 Sırt Çantası

Merhaba
LOWEPRO FASTPACK 250 sırt çantası alam girişiminde bulunacağım. bu modeli tercih etmemin sebebi dizüstü de konulabilecek bölmesi olması. kullanan varsa yorumunu. iyi bir fiyattan satılan yer bilen varsa konumunu, elinde olupta satmayı düşünen olursa fiyatını belirtmesini rica ederim.

Tarih: 15 Mayıs 2009, 17:15 - İp: 88.***.**6.238
calniacik
calniacik (üye)
Bursa / Doğa Fotoğrafçısı

Ben MediaMarkt'tan aldım ve fiyatı da birkaç ay önce 119 TL idi. Çantadan çok memnunum ancak tahmişn edeceğiniz gibi içine fotoğraf makinası ve ekipmanlarının yanında bir de dizüstü bilgisayar konunca taşınması oldukça güç oluyor. Bunun dışında çok memnun olarak kullandığım güzel bir çanta...

 

Tarih: 17 Mayıs 2009, 13:37 - İp: 92.***.**7.21
buenasivassc
buenasivassc (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba
cevap için teşekkür ederim. dizüstü bilgisayarımı bu hafta alacağım ve gittiğim her yere götürmek gibi bir niyetim yok. sadece uzun süreli gezilerde kullanacağım. bundan dolayı onun ağırlığı çok önemli değil zaten alacağım makina 2 kg gibi. yolculuk esnasında hem bilgisayar çantası hemde fotoğraf makinası için ayrı çanta taşımak istemiyorum. şu an kullandığım çanta ufak geliyor zaten. fiyat olarak 140 a buldum. inceledim aşağı yukarı istediğim gibi bir model. uzun yürüyüşleri sevmeyen birisi olarak işimi göreceğini düşünüyorum. alıp kullandıktan sonra burada izlenimlerimi aktarmaya çalışacağım.
saygılar

 

Tarih: 17 Mayıs 2009, 16:56 - İp: 88.***.**6.238
  • 1