scorpionart
scorpionart (üye)
İstanbul / Meraklı

Benro A-0691 Tb00 Ve Tripod Satın Alma

Bugün bu tripodu inceledim. Oldukça hoşuma gitti. Fiyat 400TL civarında Hayyam'da. Konuyla ilgili öneride bulunmak isteyenlerin cevaplarını bekliyorum. Bu arada Tripod alacaklara en önemli tavsiyem:
"Mutlaka makinenizi alın, gidin tripoda takın kullanın, ağırlığını görün ve alın. Yoksa internette videoları seyrederek alınmayacak ürünlerin başında tripod geliyor diye düşünüyorum"
Katkı yapan herkese çok teşekkürler...

Tarih: 7 Temmuz 2011, 00:07 - İp: 213.***.**3.174
draftsmann
draftsmann (üye)
Çorum / Amatör

Bende şu aralar aynı ürünü inceliyorum hatta yanında sirui N serisi ve triopo nun travel aynı seri olanlarını, yani bir bacağını söküp monopod olarak kullanılabilenleri. Sırf bu konu için zaten flipside 300 sırt çantası aldım. Şuanki tripodum amatörce ama çantama bağlıyorum hem ellerim boşta hemde yük omuzlara eşit dağılıyor neyse konumuza dönecek olursak; bahsettiğiniz tripod gerçekten güzel, diğerlerine oranla tek eksi yönü kapalı boyunun sirui lere göre uzun olması, ağırlığını dert etmiyorum çünkü zaten 1.6 kg gibi geliyor, bir bacağını söküp kafa ile birlikte elimde taşıyacağım için sırtıma eklenecek yük yaklaşık 900 gr gibi gelecektir ki bu da normal. Bu serideki tripodların Türkiyedeki fiyatı 325 TL ile başlıyor ancak idealleri 400-500 TL yi buluyor. Açıkcası şuan o kadar bütce ayıramıyorum buna. Fakat yaptığım araştırmalarda yurtdışı fiyatları Türkiye'ye göre daha iyi (siruiler hariç, onların fiyatı Türkiye-yurtdışı aynı gibi) Ancak yurtdışına da güvenemiyorum, benro sipariş verip te banro marka ürünler geldiğine şahit oldum, hangi ülke olduğunu tahmin etmişsinizdir. Araştırmaya devammm paslaşalım

 

Tarih: 7 Temmuz 2011, 12:08 - İp: 212.***.**5.190
  • 1